GO4SLAM vraagt… RAEMON SLUITER

Zoals u wellicht al weet, begeleidt GO4SLAM toptennistalenten naar Grand Slam toernooien. Dit kan niet zonder de steun van onze fantastische sponsors. Vandaar dat wij regelmatig evenementen organiseren, om enerzijds onze sponsoren te bedanken en anderzijds te laten zien waar GO4SLAM voor staat. We willen u, sponsor en niet-sponsor, daarom graag uitnodigen voor ons komende evenement.

Op 9 december vindt “GO4SLAM VRAAGT” plaats met als spreker niemand minder dan succescoach Raemon Sluiter. Het wordt een uniek businessevent met inspirerende succesverhalen en inzicht in zijn rol als begeleider. Hoe sta je tennistalenten bij, zowel fysiek als mentaal? We leren over de weg naar de top en natuurlijk: zijn rol in het succes van Nederlands hoogst gerankte tennisster ooit, Kiki Bertens.

Kortom, het wordt een inspirerende avond om niet te missen, dus we willen u allen van harte uitnodigen. Sponsoren mogen dit evenement gratis bijwonen en kosteloos een gast meenemen; de kosten voor niet-sponsoren en extra gasten bedragen slechts 75 euro per persoon. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Wilt u laten weten of u komt? U kunt uzelf en eventuele gasten aanmelden door een mail te sturen naar info@go4slam.nl.

Programma 9 december 2019
19.30 Ontvangst
20.00 “GO4SLAM VRAAGT” met Raemon Sluiter
20.45 Pauze
21.00 “GO4SLAM VRAAGT” met Raemon Sluiter
21.15 Presentatie GO4SLAM 2020
21.45 Borrel
Locatie: Pullman Hotel, Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven