Nieuw businessclublid pralibon

Pralibon is een specialist op het gebied van verpakking voor chocolade in het algemeen en bonbons en macarons in het bijzonder.

Het bonbondoosje is onlosmakelijk verbonden met de beleving van de bonbons en al hun bijzondere smaken. Het doosje bonbons raakt steeds meer ingeburgerd als cadeauartikel waar het voorheen voornamelijk het bosje bloemen en het flesje wijn waren.

Met een webshop met meer dan 6500 verschillende artikelen in 5 talen kan Pralibon zich de nummer 1 webshop in Europa noemen op het gebied van chocolade verpakkingen.

Hierbij moet men denken aan bonbondoosjes, lintjes, decoratie artikelen, tasjes, zakjes en uiteraard de bekende seizoenartikelen zoals chocoladeletterdoosjes.

Buiten het grote seizoens- en standaard assortiment verzorgen wij voor vele klanten ook het gehele traject, dat wil zeggen, ontwerpen, produceren en op voorraad houden van een gehele verpakkingslijn.

Zo’n 31 jaar geleden stond ik als jonge jongen 3 maal per week bij Willem Jan op de baan met mijn onuitputtelijke ambitie om iets in tennis te gaan bereiken. Dat is helaas niet gelukt, maar kan nu alle energie stoppen in het bedrijf Pralibon en door nu GO4SLAM te sponsoren hoop ik dat er weer voldoende talent ontwikkelt kan worden.