nieuw businessclublid mccoy group

McCoy Group is een IT-bedrijf, opgericht in 2012. McCoy Group bestaat uit een viertal bedrijven. McCoy & Partners is actief op de SAP-markt, Appsolutely op het SalesForce domein, Heroes richt zich op digitale transformatie met focus op het Microsoft platform en Flow helpt klanten te migreren naar de Cloud (AWS, Azure). Flow beheert en optimaliseert eveneens de gemigreerde applicaties. Hierdoor kunnen we onze klanten in de gehele levenscyclus van hun IT-platformen ondersteunen.

We acteren op het snijvlak tussen IT-oplossingen en de bedrijfsprocessen waarbij we via slimme oplossingen onze klanten ‘toekomstvast’ maken. De groep bestaat momenteel uit 180 medewerkers, is gevestigd in Eindhoven, Utrecht en Hasselt en heeft een mooie klantenkring van nationale en internationale bedrijven.

Het fundament onder McCoy Group is het vinden en binden van de beste IT-consultants om deze continu vervolgens beter te maken en klaar te stomen om voor onze klanten de beste oplossingen te bedenken en te realiseren. Hierbij horen niet alleen de ‘harde’ vaardigheden (IT- en bedrijfsproceskennis, project management methodieken), maar zeker ook de ‘zachte’ vaardigheden zoals communicatieve skills, mentale weerbaarheid en leiderschapsvaardigheden.

Tijdens mijn kennismakingsgesprek met Willem Jan van Hulst bleek deze visie ook de link tussen McCoy Group en GO4SLAM: talenten ondersteunen om de beste te worden. Los van het vakgebied waarin je acteert, is het begeleiden en ontwikkelen van mensen het leukste onderdeel van ons vak. Ik ben businessclublid van GO4SLAM geworden omdat ik ervan overtuigd ben dat we hier van elkaar kunnen leren. Dat geldt niet alleen voor GO4SLAM, maar ook voor de contacten met de andere bedrijven uit het netwerk van GO4SLAM.

Ik zie uit naar onze kennismaking en wens iedereen succes met het ontwikkelen van talenten.

Jeroen Seuntiëns

McCoy Group