Gave Resultaten tot dusver in carnavalsweek

De week is pas net begonnen, maar de resultaten van GO4SLAM spelers Bart Stevens, Merel Hoedt en Jip van Assendelft zijn tot dusver behoorlijk.

Bart is actief op een $25,000 Future toernooi in Sunderland. De eerste ronde van het kwalificatie toernooi won Bart met 6-3 6-3. De tweede ronde won hij nipt met 3-6 6-3 10-8 waardoor kwalificatie voor het hoofdtoernooi zeker was. Hierin gaat Bart spelen tegen de #5 van de plaatsingslijst: Dan Added.

Merel Hoedt is na blessureleed weer actief op de tour. Zij reisde af naar het Tunesische Monastir waar ze in de eerste ronde van het hoofdtoernooi direct de #2 van de plaatsingslijst versloeg met 6-0 6-4.

Jip van Assendelft vertrok afgelopen week naar de Rafa Nadal Academy op het Spaanse Mallorca voor een ITF Grade 3 toernooi. Jip won zijn eerste ronde met 6-2 6-3 en zal in het vervolg gaan spelen tegen de #1 van de plaatsingslijst.

Zet hem op Bart, Merel en Jip!