MARKT event 2020 succesvol verlopen

Woensdag 4 maart stond het jaarlijkse GO4SLAM MARKT Event op de planning. Dit event is een leuke mogelijkheid voor onze nieuwe businessclubleden om iets te vertellen over hun job of waar ze zich zoal mee bezighouden. Dit jaar was de eer aan Michael Filemon (TRC Advocaten), Marcel Vink (KONTAK) en Roel Kraaijenbrink (Electric Dutchman). Michael vertelde op een interactieve en leerzame wijze over de link tussen het insolventierecht en het erfrecht. Marcel heeft gesproken over zijn ‘digitale postkamer’ en hoe hij dit toepast voor zijn klanten in het dagelijkse leven. Als laatste werden we getrakteerd op een oplossing voor het zakelijk vervoer in het algemeen: de Electric Dutchman. Roel vertelde over het product en over de toekomstplannen van het bedrijf. De volgende GO4SLAM bijeenkomst staat gepland op donderdagochtend 23 april 2020!