Virtuele meeting met drs. chantal van den berg geslaagd

In een periode van continue aanpassen en creatief zijn kwam GO4SLAM met het idee zijn eerste virtuele meeting te organiseren. Dit vond plaats 7 mei jl. onder leiding van een expert op het gebied van neuromarketing: Chantal van den Berg. Vragen die voorbij kwamen waren: hoe zorg je dat medewerkers 100% commitment houden en productief blijven wanneer iedereen thuiswerkt? Hoe hou je ieders aandacht tijdens een zoom of teams meeting? Hoe breng je eigenlijk je boodschap goed over als leidinggevende via een webcam? In deze virtuele sessie heeft drs. Chantal van den Berg (website) de deelnemers en deelneemsters geleerd met welke 2 woorden je 100% committment afdwingt en welke 5 elementen nodig zijn om een virtuele meeting of vergadering tot een succes te maken.