Zes matchpoints achter elkaar overleven!

Het eerste serieuze toernooi voor Bart Stevens na de gedwongen stop i.v.m. COVID-19 was de Nederlandse kampioenschappen. Het was even zoeken naar ritme, de juiste keuzes maken en anticiperen op situaties. Automatismen waren even anders. En daarnaast zien hoe het lichaam reageert op alle inspanningen onder wedstrijddruk.
Als eerste geplaatste speler had Bart in de kwalificatie twee drie setters nodig en een wonderbaarlijke super tie-break waarin hij een achterstand wegwerkte van 3-9 naar 11-9 winst. Zes matchpoints achter elkaar overleven en vervolgens acht punten op een rij winnen!
Bart won ook zijn eerste ronde in het hoofdtoernooi waarna hij in de kwartfinale drie sets verloor van Jelle Sels.
Met Jesper de Jong reikte Bart tot de halve finale dubbel NK. Bart gaf zichzelf een dikke voldoende voor dit toernooi als start van het seizoen.