Welkom hoofdsponsor BNP Paribas Leasing Solutions!

We hebben een geweldige mijlpaal bereikt waar we erg blij mee zijn… de steun van een van de Europese leiders op het gebied van leasing- en verhuur oplossingen van professioneel materieel.

BNP Paribas Leasing Solutions heeft besloten onze jonge talentvolle spelers te willen helpen in hun route naar de top. Dit past perfect in het sponsorbeleid van BNP. Zij hebben zich gecommitteerd om onze spelers in ieder geval gedurende het komende seizoen te ondersteunen. Vanaf nu vind je Merel Hoedt, Bart Stevens en Jip van Assendelft met het logo van deze nieuwe sponsor op hun kleding tijdens de toernooien.

Dankjewel Hajo Kuperus  Nancy Celis, Dennis Heidema en Stef Klijn voor het support en het vertrouwen in GO4SLAM! #talentontwikkeling #sportiefnetwerken #groeien