Gave combi Golf & Tennis

Dit bijzondere Event ging van start met 35 deelnemers. Voor het golfen waren te gast bij Burggolf Gendersteijn in Veldhoven. Tennissen gebeurde op de thuisbasis van het GO4SLAM Team in Valkenswaard op Health & Sports Club Valkencourt.

Winnaar bij het golfen werd Dennis Heideman van BNP Paribas Leasing Solutions. Na een snelle lekkere hap in het golfrestaurant vertrokken we naar Valkenswaard om stipt om 19 uur te starten met een Clinic o.l.v. Willem Jan van Hulst en Sjeng Schalken. Deze werd ondersteund door Bart Stevens en Jip van Assendelft van het GO4SLAM Team, Jim Aarts en Margo Span tennistrainster Tennis Academy Henk van Hulst.

Iedereen werd uitgedaagd op zijn niveau, fysiek werd er veel gevraagd en werd er een kans geboden aan de deelnemers om de GO4SLAM spelers te verslaan in een dubbel. Daarna borrelen, netwerken, lachen en mooie momenten delen van het golfen en tennissen die dag.