Eerste GO4SLAM speler duikt de top 100 in

Met GO4SLAM speler Bart Stevens weer een ‘product’ van Van Hulst in de top 100. En dat is nummer 11! Wat een unieke mijlpaal. 11 spelers die onder de hoede van Van Hulst de magische grens in ‘tennisland’ hebben bereikt! Iedere jongen of ieder meisje die toptennis ambieert wil bij de eerste 100 tennissers van de wereld komen. Het bijzondere is dat 10 van deze spelers rond hun 12e jaar door Henk en Willem Jan van Hulst zijn opgeleid. Zelden zie je dat trainer en speler zolang verbonden blijven. Maar in dit geval is dit al 10 keer succesvol herhaald.

Met bekende spelers als Sjeng Schalken, de nummer 11 (2003) hoogst geklasseerde speler op de singel ranking. Paul Haarhuis en Jacco Eltingh (1998), het nummer 1 dubbelteam van de wereld. En in 2023 zijn Matwé Middelkoop (nummer 18 van de wereld in het dubbelspel) en Bart Stevens (net in de top 80 gedoken) de nieuwe ‘generatie’ spelers van Van Hulst, of beter gezegd na de fusie met AMJOY, de nieuwe generatie van AMJOY TENNIS.

En speciale dank aan GO4SLAM met al zijn bevlogen ondernemers en hoofdsponsor BNPPARIBASLEASINGSOLUTIONS die dit ondersteund hebben.