Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Wilfried Gradus winnaar van het Ondernemers Open Tennis Toernooi

De mogelijkheid was daar! Ons Ondernemers Open Tennis Toernooi voor de leden op het trainingscentrum van de GO4SLAM spelers! Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard was the place to be! Met als winnaar van de avond Wilfried Gradus van STE LANGUAGES. Dank voor je aanwezigheid en energie op de baan voor deze avond Joris

Lees verder
Events

Golfen op De Gulbergen met GO4SLAM

Met veel plezier kijken we terug op een heerlijke ochtend golf op De Gulbergen in Mierlo. Businessclub leden, relaties van sponsoren en vrienden van GO4SLAM waren 18-holes in ‘competitie’. De lunch op De Gulbergen is een aanrader!

Lees verder
Events

Genoten tijdens Libéma Open

Eén van onze jaarlijkse uitjes met de GO4SLAM is ons bezoek aan de Libéma Open! Helaas afgelopen jaren over moeten slaan i.v.m. covid-19. Maar dit jaar was het zover! Wat een dag met de hele dag zon, een gaaf programma met o.a. Medvedev, Augur-Aliassime, Sabalenka onze eigen Matwé Middelkoop in actie tijdens zijn halve finale

Lees verder

eventKALENDER

Golf Event

Vrijdag 26 Augustus a.s. GO4SLAM Golf Event op Golf de Gulbergen in Mierlo. Voor de golfers 18 holes en niet golfers een clinic. Maak op een sportieve manier kennis met GO4SLAM

 

 

Tennis Event

Vrijdag 9 September a.s. ons jaarlijkse Ondernemers Open Tennis Toernooi op Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard. Het thuishonk voor het GO4SLAM talenten team. Deze avond dubbelen we met en tegen elkaar, tussendoor sportiefnetwerken en een hapje voor en na de wedstrijden. Voor alle niveau’s is er ruimte. 

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.