Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Veel gezelligheid en goed tennis!

Ons Ondernemers Open Tennis Toernooi, traditioneel in September georganiseerd, werd geopend met een ‘interview’ met Matwé Middelkoop. Dubbelspecialist en weer een plaatsje gestegen op de wereldranglijst naar #27. Matwé deelde veel inzichten betreft talentontwikkeling, eigen doelen en de route die hij doorstaan heeft om eenmaal zover te komen. Het tennistoernooi, waar Matwé ook zelf meespeelde,

Lees verder
Events

Met GO4SLAM golfen op Burggolf Gendersteyn

Ben erbij, woensdag 25 Augustus, op ons jaarlijks Golf Event. ‘S ochtends starten, 18 holes lopen of even een momentje bijscholen via een Clinic. We eindigen met een heerlijke lunch op Burggolf Gendersteyn. Voor leden gratis en niet leden 85EURO ex BTW inschrijfgeld. Een ochtend sportief netwerken. Begin de dag fris en meld je aan

Lees verder
Events

BNP PARIBAS Leasing Solutions Kids day

Kleine terugblik op ons tweede BNP PARIBAS Leasing Solutions Kids day. Het was voor de jeugd een verrassend Event. Voor de start van het jeugd ranglijst toernooi bij T.V. Carolus in Helmond met z’n allen inspelen, puntjes op de i zetten o.l.v van GO4SLAM Team en de Clubtrainer. Twee groepen jeugd tussen de leeftijd 11

Lees verder

eventKALENDER

Event ‘De Keuze’ 4 November 2021 

We zijn te gast bij het Pullman Cocagne Eindhoven. Deze intervisie-bijeenkomst staat o.l.v. Taco Huizinga en Tanya Kreeftenberg. 

Event met ex topschaatster Carien Kleibeuker 2 December 2021.

Carien de werelduur recordhoudster en Olympisch Brons medaille winnares in 2014 op de 5000 meter is deze avond onze gast. Ze neemt ons mee naar route tot succes

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.