Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

GO4SLAM vraagt Carien Kleibeuker 

Woensdag 30 maart was Carien Kleibeuker te gast bij ons derde GO4SLAM Event van 2022 in Pullman Eindhoven Cocagne. Onder leiding van Taco Huizingh werden we meegenomen in haar weg naar schaats succes. Door haar eigen route te volgen heeft ze veel mensen binnen de schaatssport verrast. Het interview werd opgevolgd door een presentatie van

Lees verder
Events

Geslaagd Vrienden Van Toernooi in België

Met een groot deelnemersveld van ruim dertig tennissers waren we te gast bij Hamont Tennis Club in Belgie voor ons Vrienden Van Toernooi. Iedereen die GO4SLAM steunt of een warm hart toedraagt waren uitgenodigd voor dit gezellige Tennis Event. Met als speciale gast voormalig #11 van de wereld Sjeng Schalken, mentor van onze talenten. De

Lees verder
Events

GO4SLAM gaat Padel

De tijd vliegt om als je veel lol hebt. En dat hadden we zeker bij de Indoor Padel Academy Van Duren in Son. Nog nooit hadden we in zo’n korte tijd ook zoveel inschrijvingen voor deze snelst groeiende sport in Nederland. Uiteindelijk hebben we dit Event met ruim dertig leden bezocht. Met dank aan Martin

Lees verder

eventKALENDER

GO4SLAM vraagt Carien Kleibeuker

Op 30 maart, in het Pullman Cocagne Eindhoven, een terugblik op een Olympisch Spelen met Olympisch medaille winnares in 2014. Wat waren haar harde lessen van de topsport? En hoe zet zij deze om binnen het bedrijfsleven?

 

 

 

Tennissen en ontbijten

Op woensdag 20 april hebben we weer ons jaarlijkse tennis event in de ochtend. Nadere informatie volgt!

VIP Arrangement GO4SLAM tijdens Libéma Open in Rosmalen

Na twee jaar ‘afwezigheid’ gaan we naar naar het ATP WTA toernooi van Rosmalen. Zaterdag 11 juni zijn we getuige van de halve finales met als extra ervaring tennissen op gras.

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.