Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

BNP PARIBAS Leasing Solutions Kids day

Kleine terugblik op ons tweede BNP PARIBAS Leasing Solutions Kids day. Het was voor de jeugd een verrassend Event. Voor de start van het jeugd ranglijst toernooi bij T.V. Carolus in Helmond met z’n allen inspelen, puntjes op de i zetten o.l.v van GO4SLAM Team en de Clubtrainer. Twee groepen jeugd tussen de leeftijd 11

Lees verder
Events

3e GO4SLAM Event in 2021

Ook buiten meteen doorgepakt met ons derde GO4SLAM Event van het jaar. Ruim twintig enthousiaste tennissers hadden de wekker vroeg gezet om om 7.00 uur aanwezig te zijn voor ons Event “tennissen en ontbijten”. Te gast in Eindhoven bij Sportpark De Heihoef hadden we droog weer, een dubbeltraining o.l.v. Margo Span, Willem Jan van Hulst

Lees verder
Events

Personeelsdag STE Languages

Op uitnodiging van GO4SLAM Business Club lid STE Languages (talen instituut) waren wij aanwezig voor tijdens de  jaarlijkse personeelsdag. Tennissen was een van de vele activiteiten. Het was een eerste kennismaking met tennis voor de starters en een tennis dubbeltraining voor de ervaren spelers. Ter afsluiting een heerlijke barbecue op Sportpark De Heihoef in Eindhoven.

Lees verder

eventKALENDER

Golf Event Gendersteyn 25 augustus 2021

Loop je 18 holes met ons mee of sluit je aan bij de 2 uur durende clinic? We sluiten af met een gezamenlijke lunch bij Burggolf Gendersteyn in Veldhoven.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:00 – 08:30 : Inloop 

08:30 – 09:00 : Dubbele tee Start 18 holes

13:00 – 14:30 : Lunch (Soup and Sandwiches) 

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.