Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Openheid tijdens Event ‘De Keuze’

Deze avond gaf precies aan waar we voor staan. Naast het ondersteunen van talentontwikkeling was er tijd en diepgang tijdens de intervisie onder leiding van Taco Huizinga (The Law Factor) en Tanya Kreeftenberg (Kreeftenberg). Een warme club ondernemers met het hart op de goede plaats. Alle gasten waren in de gelegenheid om het netwerk in

Lees verder
Events

Event: De keuze

GO4SLAM organiseert donderdag avond 4 november a.s. een netwerkevent waarbij kiezen en elkaar beter leren kennen centraal staan. Aan het woord is eerst Hans Lugtenberg. Hans is meervoudig software-ondernemer en thans één van de oprichters en partners van Yield Inc., een duurzame vermogensbeheerder. Taco Huizinga zal Hans aan de tand voelen over de belangrijkste zakelijke

Lees verder
Events

Veel gezelligheid en goed tennis!

Ons Ondernemers Open Tennis Toernooi, traditioneel in September georganiseerd, werd geopend met een ‘interview’ met Matwé Middelkoop. Dubbelspecialist en weer een plaatsje gestegen op de wereldranglijst naar #27. Matwé deelde veel inzichten betreft talentontwikkeling, eigen doelen en de route die hij doorstaan heeft om eenmaal zover te komen. Het tennistoernooi, waar Matwé ook zelf meespeelde,

Lees verder

eventKALENDER

GO4SLAM gaat Padel

Donderdag namiddag  3 februari gaan de GO4SLAM business clubleden de Padel sport ontdekken bij Padel Academy van Duren.

Vrienden van Toernooi

Zaterdag 12 maart ons jaarlijks Vrienden Van toernooi. Iedereen die GO4SLAM een goed hart toedraagt is welkom in Hamont (Belgie) vanaf 16 uur.

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.