Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Gave combi Golf & Tennis

Dit bijzondere Event ging van start met 35 deelnemers. Voor het golfen waren te gast bij Burggolf Gendersteijn in Veldhoven. Tennissen gebeurde op de thuisbasis van het GO4SLAM Team in Valkenswaard op Health & Sports Club Valkencourt. Winnaar bij het golfen werd Dennis Heideman van BNP Paribas Leasing Solutions. Na een snelle lekkere hap in

Lees verder
Events

Geslaagd GO4SLAM Tennistoernooi

Op 4 september jl. hebben we met 32 tennissers het GO4SLAM Open Tennistoernooi gespeeld. Gelukkig waren we voorzien van mooi weer zodat deze activiteit op de buitenbanen plaats kon vinden. Na een paar sportieve wedstrijden hebben we met elkaar gegeten en gedronken. Merel Hoedt stelde zich voor als een van de nieuwe GO4SLAM spelers en

Lees verder

eventKALENDER

29 oktober 2020

Spreker Gerard van den Broek Directeur De Ondernemer (DPG Media)

Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne

 

3 december 2020

GO4SLAM vraagt Carien Kleibeuker – Olympisch Spelen 2014 Brons op 5000m Schaatsen, WK 2016 Zilver op 5000m

Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.