Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
 • Uitgebreid ontbijt
 • Tennisclinic door Sjeng Schalken
 • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
 • Uitgebreide lunch
 • Tennisclinic door Sjeng Schalken
 • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
 • Dinner all inclusive
 • Tennisclinic door Sjeng Schalken
 • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Dubbelen met #83 van de wereld

Ons laatste GO4SLAM Event van 2020 was onder leiding van dubbelspecialist Sander Arends (#83 ATP). Het was een vroege actieve start van de dag. Twee uur in actie aan het net en daar het verschil leren maken. Met ondersteuning van de GO4SLAM spelers wist Sander er een intensieve, energievolle en leerzame ochtend van te maken.

Lees verder
Events

Wereldtennistop op de tennisbaan met Business Club leden GO4SLAM

Donderdag 10 December as. is het zover!!! Matwé Middelkoop en Sander Arends  hebben enthousiast gereageerd op onze uitnodiging! Samen met onze Business Clubleden gaan we de tennisbaan op voor twee uur goed leren dubbelen. Matwé, de huidige #46 van de wereld en Sander, de huidige #83 van de wereld nemen de Business Clubleden mee in

Lees verder
Events

Gave combi Golf & Tennis

Dit bijzondere Event ging van start met 35 deelnemers. Voor het golfen waren te gast bij Burggolf Gendersteijn in Veldhoven. Tennissen gebeurde op de thuisbasis van het GO4SLAM Team in Valkenswaard op Health & Sports Club Valkencourt. Winnaar bij het golfen werd Dennis Heideman van BNP Paribas Leasing Solutions. Na een snelle lekkere hap in

Lees verder

eventKALENDER

Planning t/m April 2021

Helaas kon het Event met Gerard van den Broek (Directeur van De Ondernemer) geen doorgang vinden in 2020 i.v.m. COVID.

Gerard staat op de planning van onze Eventkalender t/m april  2021, net zoals:

 • ‘Vrienden Van’ Tennistoernooi met Sjeng Schalken (Health & Sports Club Valkencourt Valkenswaard).
 • Markt Event waarin 3 nieuwe Business Clubleden ons meenemen in hun Business model (Pullman Cocagne Eindhoven).
 • GO4SLAM Ontbijtsessie (Health & Sports Club Valkencourt Valkenswaard).
Na 19 januari as. communiceren we de nieuwe data.

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.