Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Eerste samenkomst Businessclubleden 2021

Jawel… met dank aan iedereen die aanwezig was tijdens onze eerste samenkomst afgelopen donderdag 25 Maart. Met alle regels goed in acht nemende was het mogelijk om samen met o.a. voormalig nummer #11 van de wereld Sjeng Schalken een balletje te slaan in Helmond op de all-weather banen van T.V. Carolus. Met drie businessclubleden per

Lees verder
Events

Trainen en tennissen met Sjeng Schalken

Donderdagmiddag 25 Maart a.s. gaan we van start met ons eerste GO4SLAM Event van het jaar. Met niemand minder dan voormalig #11 van de wereld Sjeng Schalken trappen we het ‘Event seizoen’ af. Wij verwelkomen graag onze leden bij de tennis vereniging van het jaar 2016, T.V. Carolus, in Helmond. Naast Sjeng zijn ook de

Lees verder
Events

Dubbelen met #83 van de wereld

Ons laatste GO4SLAM Event van 2020 was onder leiding van dubbelspecialist Sander Arends (#83 ATP). Het was een vroege actieve start van de dag. Twee uur in actie aan het net en daar het verschil leren maken. Met ondersteuning van de GO4SLAM spelers wist Sander er een intensieve, energievolle en leerzame ochtend van te maken.

Lees verder

eventKALENDER

Tennis Event 25 Maart 

Trainen en tennissen o.l.v. Sjeng Schalken op T.V Carolus in Helmond (tennis vereniging van het jaar 2016).

 

Planning t/m April 2021

Helaas kon het Event met Gerard van den Broek (Directeur van De Ondernemer) geen doorgang vinden in 2020 i.v.m. COVID.

Gerard staat op de planning van onze Event kalender in april 2021

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.