Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

MARKT event 2020 succesvol verlopen

Woensdag 4 maart stond het jaarlijkse GO4SLAM MARKT Event op de planning. Dit event is een leuke mogelijkheid voor onze nieuwe businessclubleden om iets te vertellen over hun job of waar ze zich zoal mee bezighouden. Dit jaar was de eer aan Michael Filemon (TRC Advocaten), Marcel Vink (KONTAK) en Roel Kraaijenbrink (Electric Dutchman). Michael

Lees verder
Events

Vrienden van tennis toernooi 2020 wederom een succes!

Sjoerd de Schipper winnaar GO4SLAM Vrienden Van Tennis Toernooi 2020 Vrijdagavond 31 januari 2020 was een avond die veel mensen gemarkeerd hadden in de agenda. De dag waarop gestreden ging worden om de felbegeerde trofee met bijbehorende prijzen. En die waren er veel… Ruim 35 tennissers en tennissters betraden de tennisbanen bij Health & Sports Club

Lees verder
Events

GO4SLAM vraagt… RAEMON SLUITER

Zoals u wellicht al weet, begeleidt GO4SLAM toptennistalenten naar Grand Slam toernooien. Dit kan niet zonder de steun van onze fantastische sponsors. Vandaar dat wij regelmatig evenementen organiseren, om enerzijds onze sponsoren te bedanken en anderzijds te laten zien waar GO4SLAM voor staat. We willen u, sponsor en niet-sponsor, daarom graag uitnodigen voor ons komende

Lees verder

eventKALENDER

31 januari 2020
Vrienden Van Tennis Toernooi met Sjeng Schalken
Locatie: Health & Sports Club Valkencourt

4 maart 2020
MARKT Event
Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne

23 april 2020 (zal plaatsvinden op later moment i.v.m. COVID-19)
Ontbijtsessie GO4SLAM
Locatie: Health & Sports Club Valkencourt

mei 2020 (onder voorbehoud)
Padel uitwisseling met businessclub FCE Connect
Locatie nog onbekend

13 juni 2020
VIP bezoek Libema Open
Locatie: Autotron te Rosmalen

augustus 2020
Golf Event
Locatie nog onbekend

september 2020
Ondernemers Open Tennis Toernooi
Locatie nog onbekend

oktober 2020
Gala Avond
Locatie nog onbekend

november 2020
Spreker
Locatie nog onbekend

 

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.