Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Met GO4SLAM naar Libéma Open

Over een paar weken is het zover: De Libéma Open 2023! Marcel Hunze, toernooi directeur, heeft ook voor dit jaar een exclusief GO4SLAM VIP-arrangement beschikbaar gesteld op zaterdag 17 Juni a.s. Zoals ieder jaar gaan wij vanuit de Skybox weer een aantal wedstrijden bekijken. En zijn er mogelijkheden om het grastennis zelf te ervaren.

Lees verder
Events

Een vermakelijke avond met de NetworKing

Het was een vermakelijke avond! GO4SLAM groeit met als speciale gast de NetworKing. Hoe haal je meer rendement uit je netwerk was de boodschap aan de 40 aanwezigen. Ook gebruikten we deze avond om meer te delen over het ontstaan van GO4SLAM, haar ontwikkelingen en het voorstellen van de nieuwe talenten in het GO4SLAM team.

Lees verder
Events

Frisse dagstart met GO4SLAM

Mooie gezellige bezetting tijdens onze frisse dagstart met de GO4SLAM Club. Vroeg uit de veren, tennissen en met z’n allen heerlijk ontbijten. Dank aan Steve Pilmeyer voor zijn advies en rackets die bespannen zijn. En De Heihoef voor een altijd uitmuntend ontbijt.

Lees verder

eventKALENDER

Padel Event

Vrijdag 17 maart a.s. Padel Event in Son en Breugel. Na de succesvolle editie in 2022 staat dit Event weer op onze kalender.

 

GO4SLAM Groeit

Donderdag 20 April a.s. meer ins en outs over dit unieke initiatief opgezet in 2011 voor toptennis talentontwikkeling. Een Event voor de nieuwsgierigen met veel achtergrond infromatie in het Pullman Eindhoven Cocagne

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.