Go4Slam BedrijfsEvents

Voor bedrijven en groepen bieden we diverse evenementen aan met tennisclinics. Deze clinics zijn geschikt voor zowel beginnende tennissers als gevorderden en worden gegeven door niemand minder dan Sjeng Schalken, oud topspeler en voormalig nummer 11 van de wereld. Zo kun je zelf in het mooie sportcomplex Valkencourt ervaren waar onze talenten zo hard voor werken en hoe mooi de tennissport is.

Er is keuze uit drie pakketten:

Business Ontbijt

Eventpakket 1
45 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreid ontbijt
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

Business Lunch

Eventpakket 2
55 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Uitgebreide lunch
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi
Populair

Business Dinner

Eventpakket 3
110 p.p.
Basisprijs € 1.100,-
  • Dinner all inclusive
  • Tennisclinic door Sjeng Schalken
  • Onderling bedrijfstoernooi

EVENTS

Events

Save the Dates

Op 4 en 24 september organiseren we weer 2 sportieve en gezellige GO4SLAM bijeenkomsten. Dit zijn alweer de 5e en 6e bijeenkomst van het jaar. Op 4 september houden we ons Open Ondernemers Tennis Toernooi. Op deze dag verzorgen we een Tennis Clinic en spelen de deelnemers een dubbeltoernooi. 24 september staat in het teken

Lees verder
Events

Geweldig weer en sfeer tijdens ontbijtsessie

Mooier had het niet kunnen worden! ‘S ochtends om 7.15 buiten staan met een kop koffie in de hand, bijna 20 graden en met 15 collega ondernemers tennissen. Zelfs even proeven aan het niveau van onze GO4SLAM spelers Bart Stevens en Jip van Assendelft. Onder leiding van Willem Jan van Hulst werden de ondernemers verdeeld

Lees verder
Events

Uitnodiging GO4SLAM Ontbijtsessie

BEN JIJ EEN VROEGE VOGEL!? Op vrijdagochtend 12 juni 2020 organiseren we een GO4SLAM Ontbijtsessie. Deze gaan we beleven bij Health & Sports Club Valkencourt, te Valkenswaard. Vrijdagochtend worden jullie opgewacht met een heerlijke koffie of thee. Daarna gaan we tennissen o.l.v. Willem Jan van Hulst en de GO4SLAM spelers op de buitenbanen (gravel). Na

Lees verder

eventKALENDER

12 juni 2020
Tennis & Sport met ontbijt
Locatie: Health & Sports Club Valkencourt

4 september 2020
Ondernemers Open Tennis Toernooi
Locatie: Vrijetijds Centrum Best

24 september 2020
Tennis meets Golf
Locatie: BurgGolf Gendersteyn / Health & Sports Club Valkencourt

 

oktober 2020
Event
Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne

november 2020
Spreker
Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t Fulltime – en Talent Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers van de Academy.