GO4SLAM LIVE!

ACTUEEL

Bart

Bart Stevens en Djokovic in Tel Aviv

Wat voor een adviesje was dit!!! Bart Stevens, onze GO4SLAM speler, dubbelen in Tel Aviv tijdens het ATP250 tegen legend Novak Djokovic. Helaas blesseerde de dubbelpartner van Djokovic zich. Kwart finale ging in drie sets met dubbel partner Sander Arends verloren in Israël.

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

Te gast bij Wesselman Accountants & Adviseurs

GO4SLAM Event 6 oktober te gast bij business clublid Wesselman Accountants & Adviseurs in Helmond. Deze was o.l.v. Hans van Broekhuizen en Taco Huizinga. De Kracht van het netwerken’. Leden worden ook meegenomen in de ontwikkelingen en veranderingen betreft GO4SLAM en Tennis Academy Henk van Hulst.

Lees verder
Events

Wilfried Gradus winnaar van het Ondernemers Open Tennis Toernooi

De mogelijkheid was daar! Ons Ondernemers Open Tennis Toernooi voor de leden op het trainingscentrum van de GO4SLAM spelers! Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard was the place to be! Met als winnaar van de avond Wilfried Gradus van STE LANGUAGES. Dank voor je aanwezigheid en energie op de baan voor deze avond Joris

Lees verder
Events

Golfen op De Gulbergen met GO4SLAM

Met veel plezier kijken we terug op een heerlijke ochtend golf op De Gulbergen in Mierlo. Businessclub leden, relaties van sponsoren en vrienden van GO4SLAM waren 18-holes in ‘competitie’. De lunch op De Gulbergen is een aanrader!

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

Goud sponsor Pralibon valt in de prijzen

Een opmaat pakket voor business clubleden waar je privé training kan krijgen van Sjeng Schalken of Willem Jan van Hulst kan een boost voor je tennisontwikkeling zijn. Felicitaties Iztok met je toernooi overwinning 🙂

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

GO4SLAM speler Joris Clermonts Nederlands kampioen

Hoe mooi klinkt dit!!! Diegenen die tijdens ons Vrienden Van toernooi afgelopen maart hebben meegedaan konden kennis maken met Joris. Voor de eerste keer als eerst geplaatste speler starten op de Nederlandse jeugd kampioenschappen en dan ook winnen! Knap zoals Joris deze titel t/m 14 jaar naar zich toe trok! De verhouding voetenwerk, balbehandeling en

Lees verder
Bart

Eerste winst Bart op ATP in Kitzbühel

Bart wint in Kitzbühel zijn eerste wedstrijd op een ATP toernooi. Hier doen we het voor. In Rotterdam mocht Bart Stevens via een WC ruiken aan ATP500 In de kwalificatie. Hetzelfde in Rosmalen tijdens Libéma Open ATP250. En nu op eigen kracht in het hoofdtoernooi gekomen en je eerste wedstrijd winnen op het hoogste podium.

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

Jip wint NRT in Beekhuizen

Jip nam zijn goede vorm mee naar het NRT in Beekhuizen. De week voor Beekhuizen kwalificeerde Jip zich voor de Future M25 in Den Haag. Als eerst geplaatste speler startte Jip het toernooi. Hij won de finale in drie sets. Zijn eerste NRT singel titel in Nederland was een feit.

Lees verder

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?