GO4SLAM LIVE!

ACTUEEL

Events

GO4SLAM gaat weer Padel

Na een succesvol event in 2022 gaan we opnieuw padellen in Son. Inschrijven kan tot 7 maart. We hopen je te zien op dit leuke sportieve event.

Lees verder
Bart

Bart wint 5e Challenger titel

Bart Stevens pakt zijn grootste dubbeltitel uit zijn tenniscarrière in Bahrein. Samen met zijn partner Patrik Niklas Salminen won Bart zijn vijfde Challenger titel!

Lees verder
Bart

Tweede finale Bart Stevens en Patrik-Niklas Salminen

Bart Stevens is met zijn nieuwe vaste dubbel partner Patrik-Niklas Salminen 2023 goed begonnen. Doel komend jaar is een plaats bij de eerste honderd dubbelaars van de wereld te komen met kans op Grand Slam deelname in Melbourne (Australie) 2024. Bart en Patrik verraste als ongeplaatst duo menig Team en wist in de eerste ronde

Lees verder
Events

GO4SLAM Events

De kalender is uit. Ook dit jaar met veel sportieve bijeenkomsten voor alle leden van GO4SLAM. Met o.a. Padel, Tennissen, Golfen en een uitstap naar Libema Open in Rosmalen. Er is altijd ruimte voor introducees, nieuwsgierigen, ondernemers of het groot en klein bedrijf die talentontwikkeling een kans willen geven! Doe je mee? Vrijdag 17 Maart

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

Place for Bizz nieuwe sponsor GO4SLAM

Met Place for Bizz haalt GO4SLAM een nieuwe sponsor binnen. Met hier op foto rechts Erik Stock, commercieel manager Place for Bizz een onderdeel van de BanGroep. Met vier fullservice business centers in Valkenswaard, Eindhoven en Helmond een prettige, professionele werkplek voor iedere ondernemer of klein – en groot bedrijf.

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

Sponsor nieuws

Wat een mooi bericht voor Hans van Broekhuizen, eigenaar SuitsU en al jaren sponsor van GO4SLAM. SuitsU officieel clothing supplier van FC Eindhoven! Weer een A-merk om te voorzien van een gave outfit. Staff, bestuur en spelers van deze BVO zullen de komende twee jaar het club costuum dragen wat samen is gesteld door Hans.

Lees verder
Bart

Seizoen 2023 start met finale voor Bart

Bart Stevens en zijn nieuwe Finse dubbelpartner Patrik Niklas-Salminen zijn het seizoen goed gestart met een finale plaats in het Portugese Oeiras. Het eerst geplaatste Nederlandse duo Arends/Pel waren in twee sets te sterk. Met vier wedstrijden in de benen en veel vertrouwen op weg naar hun tweede ATP Challenger van het jaar in Tenerife

Lees verder
Events

GO4SLAM maakt kennis met talentenvijver t/m 12 jaar

Ons eerste GO4SLAM Event in 2023. Met als gezamenlijke deler onze passie voor de tennissport. Het maximale uit talent halen is nooit vol te houden zonder de effort en liefde voor de sport van de spelers zelf, trainers, ouders, en onze GO4SLAM leden.  Met ook dank aan Bart Stevens voor zijn tips aan alle deelnemers.

Lees verder
Bart

Bart Stevens en Djokovic in Tel Aviv

Wat voor een adviesje was dit!!! Bart Stevens, onze GO4SLAM speler, dubbelen in Tel Aviv tijdens het ATP250 tegen legend Novak Djokovic. Helaas blesseerde de dubbelpartner van Djokovic zich. Kwart finale ging in drie sets met dubbel partner Sander Arends verloren in Israël.

Lees verder
GO4SLAM LIVE!

Te gast bij Wesselman Accountants & Adviseurs

GO4SLAM Event 6 oktober te gast bij business clublid Wesselman Accountants & Adviseurs in Helmond. Deze was o.l.v. Hans van Broekhuizen en Taco Huizinga. De Kracht van het netwerken’. Leden worden ook meegenomen in de ontwikkelingen en veranderingen betreft GO4SLAM en Tennis Academy Henk van Hulst.

Lees verder

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?