MEET THE GO4SLAM TALENTS

Bartjuli08

BART STEVENS

NETHERLANDS
Jip NJK 3

JIP VAN ASSENDELFT

NETHERLANDS
WJ

GO4SLAM TALENT TEAM

NETHERLANDS

GO4SLAM TALENT TEAM

Wie staan er te trappelen en zijn de mogelijke opvolgers in de toekomst voor de huidige groep GO4SLAM spelers? Iedere dag zijn deze spelers in de leeftijd 12 – & 14 jaar bezig met hun sport. Iedere dag weer aanzetten tot hard werken, het willen verbeteren, dag in dag uit herhalen, het leuk vinden het eenvoudige te perfectioneren, wijzer en slimmer worden tijdens de wedstrijden, op tijd rusten, verstandig eten, genoeg nachtrust pakken, etc … Het hoort bij de volgende generatie nieuwe GO4SLAM spelers. 

Bart Stevens en Djokovic in Tel Aviv

Wat voor een adviesje was dit!!! Bart Stevens, onze GO4SLAM speler, dubbelen in Tel Aviv tijdens het ATP250 tegen legend Novak Djokovic. Helaas blesseerde de dubbelpartner van Djokovic zich. Kwart finale ging in drie sets met dubbel partner Sander Arends verloren in Israël.

Lees verder »

Fleur de Bresser

Fleur de Bresser behoort bij de beste tennissters van Nederland t/m 14 jaar. Fleur werd zowel buiten als indoor, tweede op de Nederlandse jeugdkampioenschappen en Nederlands kampioen dubbel t/m 12 jaar. Fleur komt uit Boxtel (Brabant) en traint  vanaf haar 9de jaar al met trainers van GO4SLAM. Fleur leest het spelletje heel goed en weet altijd de zwakkere plekken van haar tegenstandster te vinden.

Pim de Graaff

Pim de Graaff behoort bij de beste tennissers van Nederland t/m 14 jaar. Pim werd tweede in de singel en de dubbel op de Nederlandse kampioenschappen t/m 12 jaar. Pim komt uit Heeze (Brabant) en traint al vanaf zijn 9de jaar met trainers van GO4SLAM. Pim rent alle ballen terug, is creatief en op de baan extrovert.

Joris Clermonts

Joris Clermonts behoort bij de beste tennissers van Nederland t/m 14 jaar. Joris hield zich knap staande in de dubbel tijdens de Europese landenwedstrijden van 2020. Hij verloor met zijn maatje geen dubbel en Nederland eindigde als derde van Europa. Hoogte punt was in 2022. Hij werd Nederlands kampioen t/m 14 jaar. Hij komt uit Helmond (Brabant) en traint al vanaf zijn 10de jaar met trainers van GO4SLAM. 

Joris beheerst het spelletje tussen service lijn en net. Anticipeert en volleert heel sterk.