MEET THE GO4SLAM TALENTS

Bartjuli08

BART STEVENS

NETHERLANDS
Jip NJK 3

JIP VAN ASSENDELFT

NETHERLANDS
WJ

GO4SLAM TALENT TEAM

NETHERLANDS

GO4SLAM TALENT TEAM

Wie staan er te trappelen en zijn de mogelijke opvolgers in de toekomst voor de huidige groep GO4SLAM spelers? Iedere dag zijn deze spelers in de leeftijd 12 – & 13 jaar bezig met hun sport. Iedere dag weer aanzetten tot hard werken, het willen verbeteren, dag in dag uit herhalen, het leuk vinden het eenvoudige te perfectioneren, wijzer en slimmer worden tijdens de wedstrijden, op tijd rusten, verstandig eten, genoeg nachtrust pakken, etc … Het hoort bij de volgende generatie nieuwe GO4SLAM spelers. 

GO4SLAM speler Joris Clermonts Nederlands kampioen

Hoe mooi klinkt dit!!! Diegenen die tijdens ons Vrienden Van toernooi afgelopen maart hebben meegedaan konden kennis maken met Joris. Voor de eerste keer als eerst geplaatste speler starten op de Nederlandse jeugd kampioenschappen en dan ook winnen! Knap zoals Joris deze titel t/m 14 jaar naar zich toe trok! De verhouding voetenwerk, balbehandeling en

Lees verder »

Finale dubbel voor Joris Clermonts in Griekenland 

Joris Clermonts (links op de foto) was o.l.v. de KNLTB in Griekenland voor een Tennis Europe t/m 14 jaar. Samen met Pim de Graaff (GO4SLAM Talent Team) reisden ze af naar Iraklio. Joris verloor singel kwartfinale van de latere winnaar en in de dubbel behaalde Joris de finale waarin hij in de match tie-breaker nipt

Lees verder »

Fleur de Bresser

  Ook Fleur de Bresser wil GO4SLAM speelster worden. Ondertussen is ze toegelaten tot het GO4LSAM Talenten Team!

Lees verder »

Fleur de Bresser

 

Fleur de Bresser behoort bij de beste tennissters van Nederland t/m 12 jaar. Fleur werd zowel buiten als indoor, tweede op de Nederlandse jeugdkampioenschappen en Nederlands kampioen dubbel. Fleur komt uit Boxtel (Brabant) en traint op de Tennis Academy Henk van Hulst al vanaf haar 9de jaar. Fleur leest het spelletje heel goed en weet altijd de zwakkere plekken van haar tegenstandster te vinden.

Pim de Graaff

Pim de Graaff behoort bij de beste tennissers van Nederland t/m 12 jaar. Pim werd tweede in de singel en de dubbel op de Nederlandse kampioenschappen. Pim komt uit Heeze (Brabant) en traint op de Tennis Academy Henk van Hulst al vanaf zijn 9de jaar. Pim rent alle ballen terug, is creatief en op de baan extrovert.

Joris Clermonts

Joris Clermonts behoort bij de beste tennissers van Nederland t/m 13 jaar. Joris hield zich knap staande in de dubbel tijdens de Europese landenwedstrijden van 2020. Hij verloor met zijn maatje geen dubbel en Nederland eindigde als derde van Europa. Hij komt uit Helmond (Brabant) en traint op de Tennis Academy Henk van Hulst al vanaf zijn 10de jaar. 

Joris beheerst het spelletje tussen service lijn en net. Anticipeert en volleert heel sterk.