MEET THE GO4SLAM TALENTS

13 Bart Stevens - Nationale Kampioenschappen (NK) 2020

BART STEVENS

NETHERLANDS
Jip NJK 3

JIP VAN ASSENDELFT

NETHERLANDS
Pim de Graaff- JMG

GO4SLAM TALENT TEAM

NETHERLANDS

GO4SLAM TALENT TEAM

Wie staan er te trappelen en zijn de mogelijke opvolgers in de toekomst voor de huidige groep GO4SLAM spelers? Iedere dag zijn deze spelers in de leeftijd 12 – & 13 jaar bezig met hun sport. Iedere dag weer aanzetten tot hard werken, het willen verbeteren, dag in dag uit herhalen, het leuk vinden het eenvoudige te perfectioneren, wijzer en slimmer worden tijdens de wedstrijden, op tijd rusten, verstandig eten, genoeg nachtrust pakken, etc … Het hoort bij de volgende generatie nieuwe GO4SLAM spelers. 

Finale voor Pim de Graaff

Pim de Graaff mag terugkijken op een geslaagd sterk jeugdtoernooi t/m 12 jaar in Zoetermeer. Het laatste toernooi van het jaar voor de Nederlandse kampioenschappen in Den Haag werd afgesloten met een finale plaats. Tot en met de finale geen set verloren en winnen van de eerst geplaatste. De finale was de tegenstander van Pim

Lees verder »

Nieuws GO4SLAM Talenten Team

Voor het GO4SLAM Talenten Team was ‘t een mooie afsluiter zomer 2021 met twee tweede plaatsen op de Nederlandse Kampioenschappen t/m 12 jaar voor Pim de Graaff en Fleur de Bresser. De spelers van het GO4SLAM Talenten Team zijn met volle inzet het winter trainingsseizoen gestart. Pim de Graaff en Fleur de Bresser hebben in

Lees verder »

Fleur de Bresser

Fleur de Bresser behoort bij de beste tennissters van Nederland t/m 12 jaar. Fleur werd tweede op de Nederlandse kampioenschappen, komt uit Boxtel (Brabant) en traint op de Tennis Academy Henk van Hulst al vanaf haar 9de jaar. 

Fleur leest het spelletje heel goed en weet altijd de zwakkere plekken van haar tegenstandster te vinden.

Pim de Graaff

Pim de Graaff behoort bij de beste tennissers van Nederland t/m 12 jaar. Pim werd tweede op de Nederlandse kampioenschappen, komt uit Heeze (Brabant) en traint op de Tennis Academy Henk van Hulst al vanaf zijn 9de jaar. 

Pim rent alle ballen terug, is creatief en op de baan extrovert.

Joris Clermonts

Joris Clermonts behoort bij de beste tennissers van Nederland t/m 13 jaar. Joris hield zich knap staande in de dubbel tijdens de Europese landenwedstrijden van 2020. Hij verloor met zijn maatje geen dubbel en Nederland eindigde als derde van Europa. Hij komt uit Helmond (Brabant) en traint op de Tennis Academy Henk van Hulst al vanaf zijn 10de jaar. 

Joris beheerst het spelletje tussen service lijn en net. Anticipeert en volleert heel sterk.