Trainers

Willem Jan Van hulst

Willem Jan werkt sinds 1991 bij de Tennis Academy Henk van Hulst. Als afgestudeerd C.I.O.S. Tennis – en Atletiektrainer startte hij als Conditietrainer op de Tennis Academy. In 1994 werd hij ook lid van het Tennis Coach Team. Sinds oktober 2008 was Willem Jan eigenaar en eindverantwoordelijk voor alles betreft de Tennis Academy. Sinds september 2022 is een overname van de Tennis Academy door Amjoy Tennis uit Veldhoven een feit en een nieuw hoofdstuk waarbij Willem Jan zich vooral focust op High Potential programma van Amjoy en ontwikkeling GO4SLAM.

Willem Jan is gedurende een aantal jaren ook eindverantwoordelijk geweest voor het coachen en begeleiden van o.a. Sjeng Schalken (2002-2005 / N# 11, ATP singels). Heden telt dit ook voor Matwé Middelkoop (2023 zijn hoogste dubbelranking N# 18 ATP) en GO4SLAM speler Bart Stevens (2023 zijn hoogste dubbelranking N# 102 ATP)

Voor het 15de achtereen volgende jaar wordt Willem Jan uitgenodigd voor zijn jaarlijkse workshop voor de beste tennis jeugd in Estland. Dit in samenwerking met de Estonian Tennis Association.

SJENG SCHALKEN

Met zijn 9 ATP toernooi overwinningen, 3 kwartfinales Wimbledon en zijn halve en kwartfinale op de US Open heeft Tennis Academy Henk van Hulst een zeer ervaren ambassadeur in haar midden.

Sjeng, die op alle baansoorten en in alle continenten een ATP Toernooi heeft gewonnen, is in deze succesvolle periode gecoacht door Henk van Hulst, Alex Reijnders en Willem Jan van Hulst.

De voormalige nummer 11 van de wereld deelt minimaal één keer per week ’t gehele jaar zijn tactische kennis met onze spelers binnen ‘t High Potential – en LOOT Programma. Versterkt door tegenover de spelers zelf mee te trainen. Met al deze ervaringen is hij een belangrijk klankbord voor de trainers GO4SLAM en sinds 2022 Amjoy Tennis.

GO4SLAM SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?