Vrienden van tennis toernooi 2020 wederom een succes!

Sjoerd de Schipper winnaar GO4SLAM Vrienden Van Tennis Toernooi 2020

Vrijdagavond 31 januari 2020 was een avond die veel mensen gemarkeerd hadden in de agenda. De dag waarop gestreden ging worden om de felbegeerde trofee met bijbehorende prijzen. En die waren er veel…

Ruim 35 tennissers en tennissters betraden de tennisbanen bij Health & Sports Club Valkencourt om een unieke tennisavond te beleven: een clinic van voormalig #11 van de wereld Sjeng Schalken, trainen met GO4SLAM speler Bart Stevens en natuurlijk een wedstrijdje. Het decor was goed aangekleed met de nieuwe merchandise van GO4SLAM in samenwerking met Edwin Uffink van Uffink Textieldruk.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd de prijsuitreiking gehouden. Hieruit kwam naar voren dat Sjoerd de Schipper van BurgGolf Gendersteyn de titel had gewonnen. Hij won de felbegeerde trofee en een goed gevulde GO4SLAM tas met inhoud. 

Het GO4SLAM Vrienden Van Tennis Toernooi 2020 was voor ons weer geslaagd. We hebben leuk tennis gezien en genoten van het fanatisme en enthousiasme onder de deelnemers. Woensdag 4 maart 2020 is de volgende GO4SLAM bijeenkomst. We zijn dan te gast in het Pullman Eindhoven Cocagne voor ons jaarlijks terugkerende MARKT-event. Tot dan!