GO4SLAM ZILVEREN SPONSORS

WAAROM SPONSOREN?

Het investeren in jonge talenten is lonend: je maakt deel uit van hun road to success. Zonder sponsoring is het onmogelijk om hun dromen waar te maken, maar mét sponsoring kunnen zij uitgroeien tot de top van de wereld.

Met GO4SLAM wordt een positieve omgeving gecreëerd rondom de talenten en zij delen via meerdere kanalen hun vooruitgang en successen. De online community wordt zo op de hoogte gehouden van wat de talenten meemaken en presteren, welk werk hiervoor verzet wordt en ook: dankzij wie dit allemaal mogelijk is. Hier val jij als sponsor zeker onder.

Velen kunnen zich vinden in de mentaliteit van de tennistalenten: ze willen het uiterste uit zichzelf halen, verleggen grenzen en ze geven nooit op. De talenten zijn ambitieus en hebben een duidelijk doel voor ogen dat dankzij jullie, de sponsoren, haalbaar wordt. Door de tennissers te ondersteunen, investeer je dus niet alleen in talent, maar ook in een positieve en daadkrachtige houding waar velen nog wat van kunnen leren.

SPONSORPAKKETTEN

BRONS

Sponsorpakket 1
250
 • 1x tennistoernooi
 • 1x businessclubevent

Zilver

Sponsorpakket 2
1.250
 • 2x tennistoernooi
 • 5 x businessclubevent
 • 1x Libéma Open
 • 1x golftoernooi
 • Zichtbaar op website GO4SLAM
Populair

Goud

Sponsorpakket 3
5.000
 • 2x tennistoernooi (twee deelnemers)
 • 5x businessclubevent (twee deelnemers)
 • 1x Libéma Open (twee deelnemers)
 • 1x golftoernooi (twee deelnemers)
 • 1x tennisclinic (t.w.v. €1100,-)
 • Promotievideo met talent
 • Zichtbaar op website GO4SLAM
 • Een maand een reclamebanner op social media
 • Scherm 'voetbalbord'

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Als bronzen sponsor nodigen we je uit om deel te nemen aan netwerkevents waar je andere sponsors kunt ontmoeten en je netwerk kunt uitbreiden: een onderling bedrijfstennistoernooi en een busincessclubevent.

Als zilveren sponsor mag je naar twee tennistoernooien en maar liefst vijf businessclubevents. Daarnaast krijg je tickets voor Libéma Open, hét tennistoernooi in Rosmalen waar internationale toptennissers te zien zijn. We nodigen je ook graag uit voor een golftoernooi met andere sponsors. Tevens zal je bedrijfsnaam getoond worden op de website voor extra zichtbaarheid.

Als gouden sponsor krijg je dezelfde voordelen als een zilveren sponsor, en nog meer: je krijgt een gratis tennisclinic t.w.v. €1100,- onder leiding van niemand minder dan Sjeng Schalken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de talenten betrokken zijn bij de gouden sponsors en daarom zullen zij beschikbaar zijn om een promotievideo op te nemen voor je bedrijf. Zij nemen hun eigen video’s voor social media op voor een reclamebord met jouw bedrijfsnaam erop. Als laatste zal er een maand lang een reclamebanner op de social mediakanalen van GO4SLAM staan met jouw bedrijfsnaam.

SPONSOREN OP EEN ANDERE MANIER?

Zit er geen passend pakket voor je bij? Geen probleem, je kunt ook op andere manieren sponsoren en we waarderen elke bijdrage.

Voorbeelden van sponsormogelijkheden:

Over onze sponsoren

Te gast bij Wesselman Accountants & Adviseurs

GO4SLAM Event 6 oktober te gast bij business clublid Wesselman Accountants & Adviseurs in Helmond. Deze was o.l.v. Hans van Broekhuizen en Taco Huizinga. De Kracht van het netwerken’. Leden worden ook meegenomen in de ontwikkelingen en veranderingen betreft GO4SLAM en Tennis Academy Henk van Hulst.

Lees verder »

Goud sponsor Pralibon valt in de prijzen

Een opmaat pakket voor business clubleden waar je privé training kan krijgen van Sjeng Schalken of Willem Jan van Hulst kan een boost voor je tennisontwikkeling zijn. Felicitaties Iztok met je toernooi overwinning 🙂

Lees verder »

Golf Event

Vrijdag 26 Augustus a.s. GO4SLAM Golf Event op Golf de Gulbergen in Mierlo. Voor de golfers 18 holes en niet golfers een clinic. Maak op een sportieve manier kennis met GO4SLAM

 

 

Tennis Event

Vrijdag 9 September a.s. ons jaarlijkse Ondernemers Open Tennis Toernooi op Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard. Het thuishonk voor het GO4SLAM talenten team. Deze avond dubbelen we met en tegen elkaar, tussendoor sportiefnetwerken en een hapje voor en na de wedstrijden. Voor alle niveau’s is er ruimte. 

eventKALENDER

GO4SLAM BRONZEN SPONSORS

Ben je ondernemer of heb je een job in het bedrijfsleven? Ben je tennisser of draag je de tennissport een warm hart toe?