Ook in 2021 ondersteunt STE Languages  ‘zijn’ tennistalenten

STE Languages ondersteunt ook in 2021 het GO4SLAM programma voor de tennistalenten van Tennis Academy Henk van Hulst. Beide organisaties staan voor het verleggen van grenzen, je wereldwijd staande houden én de gemeenschappelijke passie voor tennis.

 Daarnaast is directeur en eigenaar Wilfried Gradus genomineerd voor de De Beste Brabantse Marketeer met maatschappelijke impact!

Dit voor zijn marketing rol bij STE Languages, als examinator van NIMA B en C, zijn marketing docentschap en bijdrage aan maatschappelijke projecten als de ‘aanklikbare zorgwoning’, projecten bij Alzheimer Nederland en Stichting miMakkus en bij de Beweging van Barmhartigheid. Wij zijn trots dat één van onze Businessclub leden op deze lijst vermeld staat.

Als je wilt stemmen op Wilfried kan dat via de volgende link, wel ff een paar keer doorklikken…

 https://lnkd.in/e-uY7xq