Event: De keuze

GO4SLAM organiseert donderdag avond 4 november a.s. een netwerkevent waarbij kiezen en elkaar beter leren kennen centraal staan.

Aan het woord is eerst Hans Lugtenberg. Hans is meervoudig software-ondernemer en thans één van de oprichters en partners van Yield Inc., een duurzame vermogensbeheerder. Taco Huizinga zal Hans aan de tand voelen over de belangrijkste zakelijke keuzes die hij in zijn loopbaan heeft gemaakt en de impact die die keuzes hebben gehad.

Vervolgens wil GO4SLAM  haar gasten in de gelegenheid stellen om het netwerk van GO4SLAM in te schakelen bij het oplossen van zakelijke dilemma’s, problemen of vraagstukken waarmee zij worstelen. Dat zal gebeuren door middel van intervisie, een methode waarbij je in kleine groepjes samenkomt en een beroep doet op de expertise van de andere groepsleden om je te helpen waardevolle inzichten te krijgen die kunnen bijdragen aan het oplossen van jouw dilemma, probleem of vraagstuk. De intervisie groepjes zullen onder leiding staan van Tanya Kreeftenberg en Taco Huizinga.

Dit event is met name bedoeld voor businessclubleden die een rol spelen in de besluitvorming binnen hun bedrijf of instelling.

GO4SLAM organiseert dit event omdat wij bij onze leden de behoefte voelen om eens wat dieper met elkaar in gesprek te komen. Om dit event tot een succes te maken, vragen wij je om tevoren goed na te denken over een dilemma, probleem of vraag die je door middel van intervisie aan andere businessclubleden zou willen voorleggen